Categories

Newsletter

Forsendelse

Når vi sender varen

Pakker tilstræbes afsendt senest dagen efter din bestilling, såfremt du betaler med PayPall. Ved betaling med check eller bankoverførsel, tilstræbes forsendelse dagen efter beløbet er modtaget. Der må påregnes yderligere 1-2dage til selve forsendelsen.

Du kan vælge mellem flereforskellige forsendelsesmetoder, hvoraf nogle inkluderer forsikring af varen samt mulighed for at du kan følge pakken vej gennem "track & Trace".

Prisen for forsendelse er dyrere, hvis du vælger en løsning med forsikring. Den billigste forsendelsesform er brevforsendelse.  Det er dig som køber, der herved tager risikoen for at forsendelsen evt ikke når frem, eller at varen er beskadiget/ødelagt. Vi forsøger ved forsendelsen at vælge en effektiv indpakning, men i sidste ende er det dig som modtager ved denne forsendelsesform der bærer det endelige ansvar i forbindelse med forsendelsen.

Ved forsendelsemed forsikring er det ikke dig, der har det endelige ansvar for at forsendelsen kommer sikkert frem.

Egdø Glas & DesignEgdø Glas & Design har specialiseret sig i håndlavede glasprodukter, især mindre ting som figurer og smykker.

Alt er håndlavet på eget værksted.

NYT:
Nu er betalingsdelen af min hjemmeside sikker. Når en vare er lagt i kurven, og man er kommet til betalingsdelen, kan man se en HÆNGELÅS i adresselinien øverst til venstre. Det betyder, at alle betalingsinfo bliver krypteret på sædvanlig vis med brug af HTTPS.
Dette er jo uhyre vigtigt, idet tiden har vist, at mange ikke tør købe varer fra en hjemmeside, hvor denne del ikke er sikker.

For at 'fejre' dette tiltag har jeg til glæde for mine kunder sløjfet portoen på alle såkaldte brevforsendelser med PostNord (gælder ikke pakkeforsendelser).Opdateret 08.04.2020

Page Title Egdø Glas & Design
på Facebook