Nyhedsbrev

OM GITTE EGDØ

Gennem mange år har jeg i min fritid arbejdet med så forskellige aktiviteter som sølvarbejde, papirflet, læderarbejde, tøjsyning, broderi og igennem mere end 30 år med patchwork. 

  Papirflet. Mors kurv    Nisser    Sengetæppe

Jeg begyndte at arbejde med glas i år 2000 og har siden fremstillet mange forskellige smykker, figurer, fade, skåle.  Det er en stor fornøjelse og meget fascinerende at arbejde med glasset og at kunne omsætte sine ideer til spændende håndværk.

Har blandt andet udstillet på Koldinghus SommerMarked og Fussingø Slot.

Det fantastiske ved arbejdet med glas er blandt andet, at man aldrig helt kan vide, hvordan glasset ser ud efter brænding i ovnen. Faconen ændrer sig, når flere lag smelter sammen, og farverne kan ændre sig, da de metalliske overflader i smykkeglas påvirker hinanden. Derfor er det ikke altid muligt præcist at forudsige farverne på de færdige produkter. 

Her kan man se, hvordan glassets farver ændrer sig undervejs i afkølingsfasen efter brænding (såkaldt fusing ved 810 grader), indtil de opnår den endelige farve:         

Brænding-afkøling      

             Et glimt af mit arbejdsbord       Glasstykker arbejdsbord

Jeg håber, du kan lide mit håndværk og får lyst til at købe fra webbutikken.  Har du specialønsker, er du velkommen til at sende mig en mail herom eller ringe til mig, så vi kan finde frem til det rigtige smykke / figur eller lignende.

En fysisk butik har jeg ikke, men du er velkommen til at besøge mig og se mine glasarbejder. Det kræver blot, at du ringer eller skriver, så vi kan lave en aftale om et besøg hos mig.

På gensyn i webshoppen!  

                         Gitte ved isbjerg

                   Gitte

 

Egdø Glas & Design har specialiseret sig i håndlavede glasprodukter, især mindre ting som figurer og smykker.

Alt er lavet på eget værksted.

Opdateret 21.03.2019

Page Title Egdø Glas & Design
på Facebook